Jalan-bergerak

gravatar

MLife : Social Network Di Dalam Mobile Anda

Anda sudah tahu bukan Friendster ataupun Myspace ataupun Xanga atau apa-apa sahaja website yang berkenaan community. Website ini teleh memberi kita kemudahan untuk mencari rakan, berbual-bual dan bermacam-macam lagi. Begitu juga dengan Mlife. Boleh online di PC mahupun di mobile anda. Cume yang menyeronokkan saya, Mlife ini PERCUMA jika kita online di mobile (kira kredit tak makan ler). Jika anda mahu online di PC ini websitenya www.mymlife.com.my . Di mobile pula, anda taip website ini http://wap.mymlife.com.my dan selamat untuk melayarinya.

Kepada sesiapa yang tidak pernah masuk lagi tu, kenalah register dahulu. Lepas tu macam biasalah, upload gambar anda. A’ah sebelum masuk, kena ada dulu GPRS/3G yer :)

p/s: Saya hanya cuba di rangkaian Hotlink dan Maxis sahaja. Rangkaian lain belum cuba lagi. Maaf ye! Kalau nak boleh cuba try test :D

ada tak cara2 trick nak menceroboh profile orang di mymlife.com.my tu.

bodoh reply la bangsat

macam mana nk stop mlife ek?

This comment has been removed by the author.

please sapa2 yg taw kt luar sana cmna nk stop mlife jadah ney!! uhhu... law ad sapa2 taw sent u msg for me k,, disc my no 0176657085

Unsub je la

SEKARANG MLIFE PUN DAH XDE.. HAHAH